lululemon-Shin Kong Mitsukoshi Mall Xinyi Place Hall A8 

露露樂蒙-新光三越信義新天地A8

TAIPEI 台北市
2017.10
45坪 148m²

Different lengths of wood gratings are used to give a rhythmic shape to the top-down closet. The vertically and horizontally assembled round iron racks echo with the wood grating, allowing the user not only enjoy the comfortable touches of clothes, but also to experience the diversity and balance of the space.

我們使用不同長度的木格柵構築出富有韻律感的造型,頂天立地的圓管鐵件構築出垂直水平的衣物架,兩者在穿透的視線中交相呼應著。穿梭在空間中,觸摸到的不只舒適的衣物,更能感受空間多元而均衡的感受。


設計總監: 卓思齊
專案總監: 陳明封
專案團隊: 游沛騰
空間攝影: 卓思齊
Design Director: Angelo Cho
Project Director: Nomas Chen
Project Team: Nes Yu
Photographer: Angelo Cho

 

siteplan-2
lulumelonA8_2_1
wall
lulumelonA8_1
lulumelonA8_3
lulumelonA8_4
lulumelonA8_5
lulumelonA8_7
lulumelonA8_10
lulumelonA8_11
lulumelonA8_12
lulumelonA8_13
lulumelonA8_14
lulumelonA8_15

Enjoying the interlacing beauty of crisscross blocks.

感受阡陌縱橫的交錯之美。

beatrixlogo

微信公众号  璧川设计. 沪ICP备20001822号

© ALL RIGHTS RESERVED. Site by LINGLONG