lululemon-Guangzhou Parc Central

露露樂蒙-廣州天環廣場

GUANGZHOU 廣州市
2019.10
114坪 376m²

The whole room uses light wood color to create a warm and pure space texture. The two pillars blocking the sight are transformed into giant trees, which extend all the way to the ceiling, so that the sight can be extended, and the advantages of the large glass curtain are well utilized. The scattering lights are like little stars, making people cleanse their mind and body as if they were in nature.

全室以淺木色營造溫潤純粹的空間質感,將阻擋視線的兩支大柱轉化為巨樹,一路延伸至天花,使視線得以延展,完好的運用大面玻璃帷幕的優勢;而散布的燈猶如星光點點,使人猶如身處大自然般洗滌身心靈。


設計總監: 卓思齊
專案團隊: 游沛騰、周天健
空間攝影: 卓思齊
Design Director: Angelo Cho
Project Team: Nes Yu, Tim Chou
Photographer: Angelo Cho

 

siteplan-3
lululemon_GuangzhouParcCentral_2
lululemon_GuangzhouParcCentral_3
lululemon_GuangzhouParcCentral_v
lululemon_GuangzhouParcCentral_4
lululemon_GuangzhouParcCentral_6
lululemon_GuangzhouParcCentral_5
lululemon_GuangzhouParcCentral_7
lululemon_GuangzhouParcCentral_9
lululemon_GuangzhouParcCentral_8
lululemon_GuangzhouParcCentral_11
lululemon_GuangzhouParcCentral_10
lululemon_GuangzhouParcCentral_13
lululemon_GuangzhouParcCentral_12
lululemon_GuangzhouParcCentral_16
lululemon_GuangzhouParcCentral_15
lululemon_GuangzhouParcCentral_14
lulu-last

Listen to the whispers of Nature under trees.

在林木之下聆聽自然的低語。

beatrixlogo

微信公众号  璧川设计. 沪ICP备20001822号

© ALL RIGHTS RESERVED. Site by LINGLONG